Taberna Diez

Estepona Hotspots

Mediterrane traditie in een modern jasje

Met een Tien als motto en doelstelling

Vier jaar geleden besloten we ons gastronomische concept een andere wending te geven door mediterrane traditie en moderniteit met elkaar te laten versmelten.

Gelegen in de onvergelijkbare omgeving van onze stad Estepona (Tuin van de Costa del Sol), en zeer dicht bij de mediterrane bries, openen we voor iedereen in een van de mooiste verkeersvrije straten van onze stad, Calle Real, een rustige plek om te ontspannen met familie of vrienden.

Met een Ten als motto en doel, met de essentie en de ziel waarmee Reme Perez alle zaken doordrenkt die ze onderneemt, en met de steun van haar broer David, biedt onze taverne producten van de hoogste kwaliteit in vis en zeevruchten die dagelijks worden gebracht van de vismarkt van Malaga en de boten die vissen in onze kust van Estepona.

Ons traditionele vlees komt uit Galicië en het nabijgelegen Cádiz.
Onze nagerechten, gemaakt in onze bakkerij volgens de typische recepten die we van onze familie hebben geërfd, zijn een delicatesse die je verblijf in onze taverne zoeter zullen maken.
Bij thuiskomst zul je ons nooit vergeten, want de liefde en zorg die we in onze gerechten stoppen en de service van alle werknemers die deel uitmaken van dit bedrijf, zijn onvergetelijk.

We hopen je snel te zien en deze onvergetelijke ervaring met je te delen.

Calle Real 68, Estepona, Spain, 29680
Teléf,: 689 43 55 37

Website: https://tabernadiez.es/

#VisitEstepona

Chiringuitos

Hoeveel Beach bars ken je in Estepona?

Estepona Hiking Gibraltar view

365 dagen per jaar outdoor

Wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, zwemmen, padel, surf & paddle…

Madubar Estepona

Ontelbare restaurants & bars

Ook al verblijf je maandenlang in Estepona, je kunt elke dag iets anders proeven!

Pin It on Pinterest