Balkon appt Madrid Estepona

Estepona Boulevard Madrid

Onlangs gerenoveerd appartement in het centrum van Estepona ligt direct aan de boulevard en op het strand met een prachtig uitzicht op Gibraltar en Afrika!.

Het appartement bestaat uit een grote slaapkamer met een eigen badkamer. De tweede slaapkamer heeft twee aparte bedden met een aparte badkamer. U ook gebruik maken van de kleine extra slaapkamer met een stapelbed (voor 2 kinderen).
Volledig uitgeruste keuken en een prachtig uitzicht en terras. Op loopafstand vindt u de charmante straten van Estepona met alle restaurants en kleine winkeltjes. Goede verbinding met het openbaar vervoer, de bus naar Marbella stopt voor de deur. Er is een lift in het gebouw en een eigen beschikbare parkeerplaats voor het appartement.

We hebben een speciale winterprijs voor de maanden november, december, januari, februari en maart van Euro 3200, = voor 28 nachten.

Don’t Miss

Our News And Events

Templo Estepona

Templo Estepona

Templo Estepona is geen discotheek als zodanig, het is een permanente Feria Caseta die de hele zomer en sommige nachten in de winter geopend is. Het onderste deel is alcoholvrij voor 16-18 jaar, terwijl het bovenste deel een algemene (volwassen) ruimte is met...

Dolce Vita

Dolce Vita

Onze favoriete pizza en pasta in Estepona Puerto Deportivo: dat was het al een paar jaar toen ze nog boven de haven zaten. Sinds september 2023 is Dolce Vita verhuisd naar “Front row” zodat er veel meer tafeltjes zijn én een leuk uitzicht op de haven.Super lieve...

Pin It on Pinterest