Estepona TheBeeGurusApprentice

The Bee Gurus Apprentice

VisitEstepona

Laat me je over een klein geheim vertellen in Estepona!

The Bee Guru’s Apprentice.

100% pure rauwe honing uit de Sierra de Ronda gemaakt van sinaasappel- en citroenbloesem, eucalyptus, speermunt en alle wilde bloemen over de Sierra de Ronda. Onze honing is puur getest en gecertificeerd en bevat geen sporen van glyfosfaten, insecticiden, pesticiden of geraffineerde suiker. Helpt tegen allergieën zoals hooikoorts en astma en is een ideale vervanging voor suiker. We behandelen onze honing niet met warmte of filteren ze ook niet, en we voeden onze bijen ook niet met suiker, daarom is het puur gecertificeerd. Rauwe honing van de bijenkorf tot de pot. 12 euro per kilo pot die aan je deur of ergens aan de Costa del sol wordt geleverd.

De Apprentice-groep van de Bee Guru draait helemaal om bijen, bijenbehoud en -bewustzijn, bijenteelt en de bijproducten (wax & honing). Ik wil iedereen vragen alle berichten met betrekking tot dit onderwerp te bewaren. Ik laat je video’s zien over hoe ik bijenkolonies vastleg, opnieuw leef en bijenteelt. Volg me door een seizoen van bijen houden van het vangen van een zwerm tot het oogsten van de honing. Mijn doel is om het bewustzijn van de slinkende bijenpopulatie wereldwijd te vergroten en ook hulp, tips en informatie te geven aan iedereen die bijen wil houden of gewoon in het algemeen geïnteresseerd is.

Website binnenkort beschikbaar. Maar goed nieuws: er is een verkooppunt in Estepona Haven. Bij Bar de la Mar (meteen een tip!) kun je de honing direct meenemen.

The Bee Gurus Apprentice 1

Dit is ook een geweldige manier om contact te houden om erachter te komen wanneer we honing beschikbaar hebben, die op verschillende tijdstippen door het jaar is.

Heel goed nieuws van de Spaanse overheid:

Heel goed nieuws van de Spaanse overheid:

Veilig reizen en annuleren gegarandeerd door de overheid van Andalusie:Andalusië heeft een heel mooie regeling voor reizen in heel 2021. Alle woningen in onze nieuwsbrief en op onze website hebben een officiele verhuurlicentie van de Junta de Andalucia en vallen onder...

Estepona ❤ Instagrammer’s Paradise

Estepona ❤ Instagrammer’s Paradise

I adored the décor of this charming former Andalusian fisherman’s cottage as soon as I walked in – an instagrammer’s paradise!
The house was a cross between a super-stylish Elle Decor cover and staying in a super-comfortable, cosy “home-from-home”.

Golfen in Estepona

Golfen in Estepona

Finca Cortesin - Casares Finca Cortesin – Casares Holes: 18 Par: 72 . Wereldklasse golfbaan in mooie ongerepte natuur. Ontworpen door Cabell Robinson, moeilijke holes worden afgewisseld met makkelijkere. Spectaculaire uitzichten....

El Paraiso Golf

Holes: 18, Par 71.Mooie natuur, ontworpen door Gary Player, uitdaging voor alle niveaus, mooie uitzichten. Geopend in 1973. Contact : El Paraiso Club de Golf, 29600 Estepona Tel. 952883835, Fax. 952885827 info@elparaisogolfclub.com

Finca Cortesin

Finca Cortesin

Finca Cortesin staat wereldwijd bekend om het leveren van een van Europa’s meest onvergetelijke golfervaringen. De harmonieuze relatie tussen het natuurlijke mediterrane landschap en de omgeving op de 18-holes golfbaan van het resort, die tot de beste golfbanen van Spanje behoort, zorgt voor een zeer aantrekkelijk ontwerp, terwijl het uitstekende weer waar we het hele jaar door van genieten, de perfecte omgeving is om te golfen.

Atalaya Golf Estepona

Atalaya Golf Estepona

In tegenstelling tot zoveel golfclubs in de omgeving van Estepona, werd Atalaya in de eerste plaats opgericht als golfclub, in tegenstelling tot een vastgoedontwikkeling. Dit erfgoed stelt zowel leden als bezoekers in staat om te genieten van golf in een natuurlijke omgeving, grotendeels ongehinderd door woningbouw.

Klimaat en weer in Estepona

Klimaat en weer in Estepona

Estepona ligt in een vruchtbare vallei aan de voet van het Bermejo-gebergte. Deze plaats heeft ongeveer 325 dagen zon per jaar, aanzienlijk boven het gemiddelde voor de regio. Estepona staat niet voor niets bekend als de tuin van de Costa del Sol. Je ziet het al bij...

Pin It on Pinterest