The Bee Gurus Apprentice

#VisitEstepona

Estepona TheBeeGurusApprentice

Laat me je over een klein geheim vertellen in Estepona!

The Bee Guru’s Apprentice.

100% pure rauwe honing uit de Sierra de Ronda gemaakt van sinaasappel- en citroenbloesem, eucalyptus, speermunt en alle wilde bloemen over de Sierra de Ronda. Onze honing is puur getest en gecertificeerd en bevat geen sporen van glyfosfaten, insecticiden, pesticiden of geraffineerde suiker. Helpt tegen allergieën zoals hooikoorts en astma en is een ideale vervanging voor suiker. We behandelen onze honing niet met warmte of filteren ze ook niet, en we voeden onze bijen ook niet met suiker, daarom is het puur gecertificeerd. Rauwe honing van de bijenkorf tot de pot. 12 euro per kilo pot die aan je deur of ergens aan de Costa del sol wordt geleverd.

De Apprentice-groep van de Bee Guru draait helemaal om bijen, bijenbehoud en -bewustzijn, bijenteelt en de bijproducten (wax & honing). Ik wil iedereen vragen alle berichten met betrekking tot dit onderwerp te bewaren. Ik laat je video’s zien over hoe ik bijenkolonies vastleg, opnieuw leef en bijenteelt. Volg me door een seizoen van bijen houden van het vangen van een zwerm tot het oogsten van de honing. Mijn doel is om het bewustzijn van de slinkende bijenpopulatie wereldwijd te vergroten en ook hulp, tips en informatie te geven aan iedereen die bijen wil houden of gewoon in het algemeen geïnteresseerd is.

Website binnenkort beschikbaar. Maar goed nieuws: er is een verkooppunt in Estepona Haven. Bij Bar de la Mar (meteen een tip!) kun je de honing direct meenemen.

The Bee Gurus Apprentice 1

Dit is ook een geweldige manier om contact te houden om erachter te komen wanneer we honing beschikbaar hebben, die op verschillende tijdstippen door het jaar is.

#VisitEstepona

Chiringuitos

Hoeveel Beach bars ken je in Estepona?

Estepona Hiking Gibraltar view

365 dagen per jaar outdoor

Wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, zwemmen, padel, surf & paddle…

Madubar Estepona

Ontelbare restaurants & bars

Ook al verblijf je maandenlang in Estepona, je kunt elke dag iets anders proeven!

Pin It on Pinterest