Palm Beach Estepona

Estepona Hotspots, #VisitEstepona

*Closed – new owner- not open yet*

Palm Beach is de perfecte combinatie van een relaxte strandbar en een geweldige internationale keuken. In de zomer kun je een ligbed huren, genieten van de zon, zwemmen en nippen van een van hun uitstekende cocktails. Palm Beach biedt een menu met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het het hele jaar door zeer populair is bij zowel de lokale bevolking als toeristen. Op het menu staat een voortreffelijke selectie vers bereide salades, burgers en wraps, maar ook steaks, kip en diverse Aziatische gerechten, pasta, vis en zeevruchten, en een paar Nederlandse specialiteiten.

Palm Beach, een geweldige plek voor een zonsondergang, heeft een ruim aanbod aan eersteklas sterke dranken, maar ook smoothies, verse sappen en cocktails. Het onlangs gerenoveerde Palm Beach ligt aan de ene kant van het hoofdstrand van Estepona, Playa de la Rada, en is ideaal gelegen op het gouden zand met een overvloed aan gemakkelijke parkeergelegenheid aan de overkant van de weg. Het biedt ook een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Afrika in de verte.

Palm Beach blijft open in de winter en houdt zijn gasten warm met terrasverwarmers. Voor degenen onder ons die aan de kust wonen, weten we dat er veel zonnige dagen zijn in de winter en het is heerlijk om een plek te hebben direct aan het strand, waar je kunt genieten van een spectaculair uitzicht, lekker eten, een drankje en het gevoel dat de zomer net om de hoek staat!


http://www.palmbeachestepona.com/
Avenida España, 2 29680 Estepona
+34 952 11 35 56

#VisitEstepona

Chiringuitos

Hoeveel Beach bars ken je in Estepona?

Estepona Hiking Gibraltar view

365 dagen per jaar outdoor

Wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, zwemmen, padel, surf & paddle…

Madubar Estepona

Ontelbare restaurants & bars

Ook al verblijf je maandenlang in Estepona, je kunt elke dag iets anders proeven!

Pin It on Pinterest