auto huren malaga

Tip voor beste autohuur Estepona Malaga

reizen-vervoer, VisitEstepona

Als je een auto wilt huren op vliegveld Malaga: zoek niet verder. Vaak gedaan en zelfs een keer de bus genomen ipv auto huren om maar de ellende van de huurbalies en de trucjes niet te hoeven doorstaan.

En dan regelt mijn man het zelf eens een keer, tegen een net zo scherpe (misschien wel scherpere) prijs en is alles ineens smooth en happy.
Opwachten bij de EXPRES PARKING, geen gezeur omdat we toch niet bij de juiste plek stonden – maar een uiterst vriendelijk telefoontje 😊(sorry daarvoor) een uiterst relaxte en vriendelijke medewerker onze auto af te geven pinnen ter plaatse en zo de garage uit. Scheelt je dus nog eens ook 2 kilometer lopen met je koffers in de uitlaatgassen … bij terugbrengen wordt je opgewacht bij de Expressparking waar je rustig je bagage uitpakt en meteen bij de terminal bent.

Hola car krijgt dus een dikke 11 van ons en straks een mooie vermelding op onze website bij alle tips voor onze gasten! Verder complimenten hoe jullie met negatieve reviews omgaan. Ook daaraan kan je zien dat het jullie echt iets kan schelen of men tevreden is. 🔆 oh ja, de auto was ook nog brandschoon en in perfecte staat.

Tot zover onze review voor Hola Carrent. Ze zitten ook in Alicante, mocht je daar naar toe gaan!

https://www.holacarrent.com/

Heel goed nieuws van de Spaanse overheid:

Heel goed nieuws van de Spaanse overheid:

Veilig reizen en annuleren gegarandeerd door de overheid van Andalusie:Andalusië heeft een heel mooie regeling voor reizen in heel 2021. Alle woningen in onze nieuwsbrief en op onze website hebben een officiele verhuurlicentie van de Junta de Andalucia en vallen onder...

Transfer Malaga – Estepona

Transfer Malaga – Estepona

In Estepona kun je prima vakantie vieren zonder auto. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld. Wil je vlot en comfortabel vervoer tussen Malaga Airport en Estepona, dan hebben we een uitstekende partner.Netjes geprijsd, een comfortabele wagen, betrouwbaar, veilig...

Estepona ❤ Instagrammer’s Paradise

Estepona ❤ Instagrammer’s Paradise

I adored the décor of this charming former Andalusian fisherman’s cottage as soon as I walked in – an instagrammer’s paradise!
The house was a cross between a super-stylish Elle Decor cover and staying in a super-comfortable, cosy “home-from-home”.

Golfen in Estepona

Golfen in Estepona

Finca Cortesin - Casares Finca Cortesin – Casares Holes: 18 Par: 72 . Wereldklasse golfbaan in mooie ongerepte natuur. Ontworpen door Cabell Robinson, moeilijke holes worden afgewisseld met makkelijkere. Spectaculaire uitzichten....

El Paraiso Golf

Holes: 18, Par 71.Mooie natuur, ontworpen door Gary Player, uitdaging voor alle niveaus, mooie uitzichten. Geopend in 1973. Contact : El Paraiso Club de Golf, 29600 Estepona Tel. 952883835, Fax. 952885827 info@elparaisogolfclub.com

Finca Cortesin

Finca Cortesin

Finca Cortesin staat wereldwijd bekend om het leveren van een van Europa’s meest onvergetelijke golfervaringen. De harmonieuze relatie tussen het natuurlijke mediterrane landschap en de omgeving op de 18-holes golfbaan van het resort, die tot de beste golfbanen van Spanje behoort, zorgt voor een zeer aantrekkelijk ontwerp, terwijl het uitstekende weer waar we het hele jaar door van genieten, de perfecte omgeving is om te golfen.

Atalaya Golf Estepona

Atalaya Golf Estepona

In tegenstelling tot zoveel golfclubs in de omgeving van Estepona, werd Atalaya in de eerste plaats opgericht als golfclub, in tegenstelling tot een vastgoedontwikkeling. Dit erfgoed stelt zowel leden als bezoekers in staat om te genieten van golf in een natuurlijke omgeving, grotendeels ongehinderd door woningbouw.

Pin It on Pinterest