habbility Estepona Belin

Op maandag 16 december start de kunsttentoonstelling ‘Habbility’ in het Exhibition and Congress Palace in Estepona. Aan deze tentoonstelling, die tot 3 januari voor het publiek toegankelijk blijft, zullen erkende kunstenaars internationaal deelnemen.

Onder de makers die aan de tentoonstelling zullen deelnemen, valt de graffitikunstenaar Miguel Ángel Belinchón op, beter bekend als ‘Belin‘, die wordt beschouwd als een van de belangrijkste in de internationale stedelijke kunst. Deze artiest in stedelijke kunst werkt met hyperrealistische techniek uitgevoerd met spray op grote oppervlakken en zonder sjablonen, projectoren of rasters te gebruiken.

De tentoonstelling ‘Habbility’ zal bestaan ​​uit een totaal van 25 werken met verschillende thema’s en stijlen, waaronder van realistische jachthavens tot hyperrealistische werken.

Naast ‘Belin’ zullen ook kunstenaars Robles de la Cruz, een maritieme specialist, deelnemen, die een werk live zal schilderen; Antonio Castello, kunstenaar in hyperrealistische stijl; Javier Arizabalo, die ook tot de school voor hyperrealisme behoort, de beeldend kunstenaar Jesús Inglés; en de portretschilder Laura Cameo, onder anderen.

In deze tentoonstelling, die geopend is van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 15.00 uur in de middag en van 17.30 tot 20.30 uur, kun je ook genieten van werken van Juan Pineda, de kunstenaar die het project ‘Habbility heeft opgericht’ ‘, wiens doel het is om training van hoge kwaliteit aan te bieden die is aangepast aan de huidige tijd. De toegang is gratis en geïnteresseerden kunnen de tentoongestelde werken aanschaffen.

Maagd van Carmen

Maagd van Carmen

Op 16 juli wordt de maritieme processie gevierd, over land en over zee, ter ere van Onze Lieve Vrouw van Carmen, patroonheilige van Estepona. De processie, een van de meest diepgewortelde tradities in Estepona, vertrekt vanuit de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Carmen...

San Juan

San Juan

Tussen 23 en 24 juni worden de snorren van San Juan (de júas) verbrand, poppen die verschillende lokale verenigingen maken en die bekende lokale en nationale karakters belachelijk maken, en die voorbestemd zijn om op de brandstapel te worden verbrand. In de nacht...

Pin It on Pinterest