Karten in Estepona

Karten in Estepona

VisitEstepona, VisitEstepona

Kart & Fun Estepona

Ben je op vakantie in Estepona en heb je zin om te gaan karten?

Het nieuwe KART & FUN-circuit ligt naast het beursterrein van Estepona en laat je genieten van de emoties van de beste karting zonder de Costa del Sol te verlaten.

Met 1160 meter baan en een minimale breedte van 8 meter is Kart & Fun Estepona een bezoekje waard.

Karten in Estepona

Karten in Estepona met groepen of kinderen

De kartbaan in Estepona is speciaal ontworpen voor groepsraces, je kunt in de schoenen van een echte Formule 1-coureur Geniet van het concurreren met de rivalen of het breken van je eigen record. Al onze sessies zijn getimed en we hebben verlichting, zodat u kunt blijven genieten wanneer de zon ondergaat.

En de kleintjes kunnen op onze kinderkartbaan rijden vanaf de leeftijd van 6 of genieten met hun ouders van onze spectaculaire tweezitskarts.

Ons gekwalificeerde team zal altijd uw aanwezigheid op het circuit volgen, zodat u en uw metgezellen zich slechts om twee dingen zorgen maken: versnellen en ten volle genieten. 

Took the kids and raced there.. Had a great time.. The carts are very good and the track is a nice challenge with many corners and hairpin turns… We paid just over 100 euros for 3 people to each do 2 races which amounts to less than 20 euros per race which is reasonable. I likes the management of the races too. Very safe and proper for kart races as they are fast and some more experienced drivers kind if go very fast.

Karten in Estepona tarieven

Goede instructies gevormd door twee circuits, één voor de kleintjes en de tweede voor de rest. De behandeling van het personeel is zeer professioneel en ze zorgen goed voor de beveiliging. Ze hebben auto’s voor de kleintjes, voor tandem en de standaard voor de rest. Ideaal om tijd door te brengen met familie en groepen.

Telefonische reserveringen: 951 13 69 18
E-mails: reservas@kartfun.es / info@kartfun.es

Hoe kom je bij de Kartbaan in Estepona?

Afrit 155 A-7. Naast tankstation GALP.

29680 Estepona. SPANJE.

Coördinaten: 36.434894, -5.161569.

Geweldige karts, geweldige baan, gelukkige kinderen, gebroken ouders. Al met al leuk. Geld goed besteed aan een zeer plezierige ervaring.

Kart & Fun Kartbaan Estepona
Officiële importeur PAROLIN in Spanje. Officiële TONY KART-distributeur in Andalusië.

Wat is er nog meer te doen in Estepona? Check onze Estepona Tips 2020

Covid 19 maatregelen in Estepona en La Fragata

Covid 19 maatregelen in Estepona en La Fragata

I.v.m. de maatregelen voor Covid-19: Was regelmatig goed je handen met zeep.Hoest en nies in de binnenkant van je elleboogGebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg (niet in toilet) Ventileer het appartement regelmatig, let op gebruik dan geen airco. De...

Estepona ❤ Instagrammer’s Paradise

Estepona ❤ Instagrammer’s Paradise

I adored the décor of this charming former Andalusian fisherman’s cottage as soon as I walked in – an instagrammer’s paradise!
The house was a cross between a super-stylish Elle Decor cover and staying in a super-comfortable, cosy “home-from-home”.

Golfen in Estepona

Golfen in Estepona

Finca Cortesin - Casares Finca Cortesin – Casares Holes: 18 Par: 72 . Wereldklasse golfbaan in mooie ongerepte natuur. Ontworpen door Cabell Robinson, moeilijke holes worden afgewisseld met makkelijkere. Spectaculaire uitzichten....

El Paraiso Golf

Holes: 18, Par 71.Mooie natuur, ontworpen door Gary Player, uitdaging voor alle niveaus, mooie uitzichten. Geopend in 1973. Contact : El Paraiso Club de Golf, 29600 Estepona Tel. 952883835, Fax. 952885827 info@elparaisogolfclub.com

Finca Cortesin

Finca Cortesin

Finca Cortesin staat wereldwijd bekend om het leveren van een van Europa’s meest onvergetelijke golfervaringen. De harmonieuze relatie tussen het natuurlijke mediterrane landschap en de omgeving op de 18-holes golfbaan van het resort, die tot de beste golfbanen van Spanje behoort, zorgt voor een zeer aantrekkelijk ontwerp, terwijl het uitstekende weer waar we het hele jaar door van genieten, de perfecte omgeving is om te golfen.

Atalaya Golf Estepona

Atalaya Golf Estepona

In tegenstelling tot zoveel golfclubs in de omgeving van Estepona, werd Atalaya in de eerste plaats opgericht als golfclub, in tegenstelling tot een vastgoedontwikkeling. Dit erfgoed stelt zowel leden als bezoekers in staat om te genieten van golf in een natuurlijke omgeving, grotendeels ongehinderd door woningbouw.

Klimaat en weer in Estepona

Klimaat en weer in Estepona

Estepona ligt in een vruchtbare vallei aan de voet van het Bermejo-gebergte. Deze plaats heeft ongeveer 325 dagen zon per jaar, aanzienlijk boven het gemiddelde voor de regio. Estepona staat niet voor niets bekend als de tuin van de Costa del Sol. Je ziet het al bij...

Fiets huren in Estepona

Fiets huren in Estepona

Wat doet een Nederlander in Estepona? Die huurt een fiets. En dat kan ook in Estepona, midden in het centrum vind je onder andere Costa Bike, Eco&Bike. Ook een tip als je een Benidorm-bastard op visite krijgt, dan huren we een Mobility scooter. Verken de...

Musea in Estepona

Musea in Estepona

Estepona is one of Costa del Sol's most popular holiday resorts. With its beautiful historic centre and elegant port, it is an unmissable holiday destination that attracts thousands of travellers every year. That being said, Estepona has a lot more to offer than just...

Pin It on Pinterest