Het VENTOLERA festival augustus 2021

VisitEstepona

Om 22.00 uur.

beschrijving

Het VENTOLERA festival arriveert in augustus in Estepona met de beste indie- en popbands

Dorian, Funambulista, Elephants en The Red Room kop een poster die wordt aangevuld met Georgina, Leo, de jonge Bilbao kunstenaar Mare en Cora Yako en Chef Creator. De concerten vinden plaats op donderdag in augustus om 22 uur in de arena.

De gemeenteraad van Estepona laat weten dat de Plaza de Toros in augustus het toneel zal worden van het Festival Noches de Agosto de Ventolera. Dit festival in cyclusformaat brengt op 5, 12, 19 en 26 augustus om 22:00 uur grote indie- en nationale popbands naar Estepona.

Als hoofd van de poster valt Dorian op; de band uit Barcelona is een van de meest populaire onder het alternatieve publiek en geniet van geweldige projectie binnen en buiten het land, omdat ze constant hun internationale tournees zijn.

Funambulista kan ook door dit festival klimmen. Diego Cantero is de funambulist, een liedjesvakman die niet alleen zijn sporen heeft nagelaten in zijn brede en trouwe publiek, maar ook in zijn composities voor vele andere artiesten.

Na een stop keert hij terug naar het Elephants-podium. De band uit Barcelona, geleid door de warme stem van Shuarma, keert terug om hun meest standvastige fans te verrassen.

Ze zullen ook in Estepona The Red Room zijn. Het Valenciaanse kwartet biedt al 25 jaar zijn passie voor muziek aan en geeft tijdloze popsongs weg, getrokken met authentieke hymnen die de vezels van verschillende generaties hebben geraakt.

Naast hen maken ze de poster compleet: Georgina, Leo, de jonge Bilbao-kunstenaar Maren en Cora Yako en Chef Creator.

Voorverkoop kaartverkoop: www.entradasatualcance.com

Sailing in Estepona!

Sailing in Estepona!

Wat is nou de beste plek om Estepona te bewonderen?Vanaf de zee! Een niet te missen exclusieve dagtocht (of meerdaagse!) met een privé zeilcharter vanuit de haven van Estepona. Als de wind het toelaat, ervaar je het gevoel van echt zeilen. Wij bieden u de beste prijs...

Heel goed nieuws van de Spaanse overheid:

Heel goed nieuws van de Spaanse overheid:

Veilig reizen en annuleren gegarandeerd door de overheid van Andalusie:Andalusië heeft een heel mooie regeling voor reizen in heel 2021. Alle woningen in onze nieuwsbrief en op onze website hebben een officiele verhuurlicentie van de Junta de Andalucia en vallen onder...

Estepona ❤ Instagrammer’s Paradise

Estepona ❤ Instagrammer’s Paradise

I adored the décor of this charming former Andalusian fisherman’s cottage as soon as I walked in – an instagrammer’s paradise!
The house was a cross between a super-stylish Elle Decor cover and staying in a super-comfortable, cosy “home-from-home”.

Golfen in Estepona

Golfen in Estepona

Finca Cortesin - Casares Finca Cortesin – Casares Holes: 18 Par: 72 . Wereldklasse golfbaan in mooie ongerepte natuur. Ontworpen door Cabell Robinson, moeilijke holes worden afgewisseld met makkelijkere. Spectaculaire uitzichten....

El Paraiso Golf

Holes: 18, Par 71.Mooie natuur, ontworpen door Gary Player, uitdaging voor alle niveaus, mooie uitzichten. Geopend in 1973. Contact : El Paraiso Club de Golf, 29600 Estepona Tel. 952883835, Fax. 952885827 info@elparaisogolfclub.com

Finca Cortesin

Finca Cortesin

Finca Cortesin staat wereldwijd bekend om het leveren van een van Europa’s meest onvergetelijke golfervaringen. De harmonieuze relatie tussen het natuurlijke mediterrane landschap en de omgeving op de 18-holes golfbaan van het resort, die tot de beste golfbanen van Spanje behoort, zorgt voor een zeer aantrekkelijk ontwerp, terwijl het uitstekende weer waar we het hele jaar door van genieten, de perfecte omgeving is om te golfen.

Pin It on Pinterest